Pentru bors cu sfecla si carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Sfecla se curata de coaja si se spala.
Pentru bors cu sfecla si carne de vita carnea se curata de pielite, se spala si se portioneaza in 5 bucati. Sfecla se curata de coaja si se spala; 400 g se taie fasii inguste, iar 200 g se rade fin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii si telina se curata, se spala si se taie in fasii foarte inguste. Borsul se fierbe si se strecoara. Carnea se fierbe in cca 1,5 l de apa cu sare si se spumeaza. Cand carnea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa, morcovii, telina, cuburile MAGGI si se continua fierberea. Separat, se inabusa in ulei sfecla taiata fasii inguste, care apoi se adauga peste legume si carne. Din sfecla rasa se extrage sucul. Dupa ce carnea si legumele au fiert, se adauga borsul. Se continua fierberea cca 5 minute.
Borsul cu sfecla si carne de vita se serveste fierbinte, cu iaurt si 2-3 picaturi de suc de sfecla deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii