Sosul chili este un sos potrivit pentru feluri cu carne de poirc sau vitel, bucate de inspiratie mexicana, aperitive si pase.
Curatati ardeii chili de seminte, apoi taiati ardeii in bucati de aproximativ 2 cm si puneti-i pe o tigaie. Adaugati 100ml apa, ustoroiul, chimenul, oregano, scortisoara si cuisoarele. Dati-i un clocot, apoi acoperiti tigaia, reduceti flacara si fierbeti amestecand din cand in cand, pana se inmoaie ardeii chili (10-15 minute)
Dati amestecul de chili la blender pana obtineti o pasta omogena. Adaugati apa daca amestecul e prea gros. Asezonati cu sare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii