Sosul pesto de busuioc este un sos pentru paste extrem de simplu. Trebuie sa folositi frunze de busuioc proaspete.
Sosul pesto de busuioc este un sos pentru paste extrem de simplu.
Busuiocul se curata, se spala, se taie fasii si se pune intr-un vas inalt impreuna cu parmezanul ras si mugurii de pin. Se blendeaza iar cand s-a omogenizat un pic incepem si turnam uleiul putin cate putin (ca la maioneza). Cand am terminat uleiul de pus, adaugam sare si piper, mai blendam de 2-3 ori si sosul este gata.Se pune sosul obtinut in borcane, iar deasupra se pune ulei cat sa acopere sosul, altfel riscati sa faca floare de mucegai daca nu il consumati repede. Sosul astfel preparat se poate tine timp de 10-12 luni, ferit de caldura. Se poate folosi la prepararea pastelor sau a mancarurilor.
Sosul pesto se poate folosi la paste sau la mancarurile cu carne.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mikidaniro.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii