Intr-o cratita se pune ulei de masline sau unt si se lasa sa se incinga. Apoi adaugam sunca (kaiserul) si lasam cateva minute sa se rumeneasca. Apoi s
Intr-o cratita se pune ulei de masline sau unt si se lasa sa se incinga. Apoi adaugam sunca (kaiserul) si lasam cateva minute sa se rumeneasca. Apoi se adauga pe rand: 2 batoane branza topita, 400 gr smantana, oregano si rozmarin dupa gust, si se lasa sa fiarba maxim 10 min la foc mic.
Intre timp se pun la fiert pastele in apa cu sare si o lingura de ulei de masline. Daca pe punga scrie 8 min de fierbere lasati-le doar 6 min aldente sunt mai gustoase.
Pastele se iau de pe foc si se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Peste sos se poate presara parmezan dupa gust.
Parmezanul este optional.Eu mai pun si bulion la final.
POFTA BUNA!!!!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii