Descoperă rețeta delicioasă de sos de macris cu smântână. Un sos savuros și cremos pentru a însoți preparatele tale preferate. Rafinament și gust autentic în fiecare muscătură.
Pentru sos de macris macrisul se spala, se curata, se opareste, se scurge de apa, se raceste si se taie marunt. Faina se cerne. Lamaia se stoarce. Faina se dizolva in 75 ml apa, se adauga in untul topit si se amesteca continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se adauga smantana, macris, zahar, sare si se fierb 10 minute. La sfarsitul fierberii se adauga sucul de lamaie.
Sosul de macris se serveste cald, la friptura de miel, pasare si vita.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiTocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...
Tocanita de iepure vanatPlacinta cu iaurt grecesc, aurie si crocanta la exterior este un desert perfect la orice ora!
Placinta de casa cu iaurt grecesc - Reteta videoUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii