Se incalzeste untul si se pun costitele la prajit pe foc mic, impreuna cu zarzavatul curatat si taiat feliute. Se amesteca din cand in cand, apoi se
Se incalzeste untul si se pun costitele la prajit pe foc mic, impreuna cu zarzavatul curatat si taiat feliute. Se amesteca din cand in cand, apoi se adauga faina, la rumenit. Se toarna in vas supa, putin cate putin, ca sa se nu formeze cocoloase. Se lasa la fiert pe foc mic, o jumatate de ora, apoi se adauga vinul si pasta de rosii. Se pun ciupercile taiate felii si se lasa din nou la fiert jumatate de ora. Se trece apoi prin sita sosul si se pune din nou la fiert. Se adauga cate o lingura de apa rece in sos.
Se foloseste la preparatele din vanat si carne rosie.
Alte retete:
Placinta cu carne Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii