Resturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga sarea, foaia de dafin si cand s-au rume
Resturile de carne, impreuna cu ceapa, morcovul si patrunjelul taiate felii se calesc in putin unt. Se adauga sarea, foaia de dafin si cand s-au rumenit se toarna deasupra zeama de carne, otetul, piperul dupa care se lasa la fiert circa o ora, pentru ca bucatile de carne sa-si lase tot sucul in sos. Se degreseaza apoi, se trece prin sita, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga o lingurita de jeleu de coacaze.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Chiftele Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii