Aceasta salsa se prepara usor si rapid. Gasiti aceasta reteta de salsa pe culinar.ro, alaturi de alte retete de sosuri picante sau dulci.
Salsa inseamna de fapt sos. Salsa picanta poate fi folosita doar pentru aperitive: tacos, chipsuri sau legume sau poate fi folosit ca baza pentru sosuri. Se lasa la scurs rosii tocate din conserva. Dupa aceea se pune pulpa de rosii intr-un vas si se amesteca impreuna cu ardeiul iute murat si tocat marunt, otetul, uleiul de masline, ceapa rosie tocata si coriandrul. Se amesteca bine si se serveste.
Salsa se servete cu paste sau pizza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii