Sos de ciuperci cu smantana este o garnitura de vara foarte gustoasa si usor de preparat. Se poate servi alaturi de fripturi sau de mamaliga.
Se toaca ceapa si se caleste in uleiul de masline, apoi se taie si ciupercile si se aduga peste ceapa. Se pune sare si piper dupa gust. Dupa ce s-au calit si ciupercile, se adauga smantana care se aduce la temperatura de fierbere. Dupa 3 minute se adauga parmezanul; se amesteca bine, iar dupa aproximativ 2 minute se stinge focul.
Sosul de ciuperci cu smantana se serveste alaturi de fripturi sau pur si simplu cu mamaliga, fiind foarte consistent.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii