• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute
• daca folositi frunze de vita la borcan, atunci ele trebuie lasate la desarat pentru cca o ora si jumatate, in 3 transe de apa fierbinte
• lasati-le apoi sa se scurga intr-o sita
• taiati ceapa cubulete fine
• spalati orezul in 3 ape si lasati-l la scurs
• amestecati intr-un bol carnea cu orezul si ceapa taiata cubulete fine
• tocati mararul marunt
• adaugati sare si piper dupa gust, paprika si mararul tocat si amestecati bine
• taiati coditele de la frunzele de vita si umpleti-le cu aceasta compozitie
• rulati-le insa nu foarte strans, pentru ca riscati ca sarmalele sa crape
• opriti cateva frunze pentru a le pune deasupra
• puneti sarmalutele in vasul de la slow cooker Crock Pot Sauté, in doua randuri, si acoperiti-le cu frunzele oprite pentru final
• amestecati sucul de rosii cu zaharul, apa sau cu borsul daca doriti sa fie mai acrisoare si turnati sosul peste sarmale
• setati slow cooker Crock Pot Sauté pe modul de gatire High si timpul de 4 ore si 30 de minute
• puteti servi sarmalutele cu marar proaspat tocat fin si smantana sau iaurt, dupa plac.
Pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii