• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate)
• daca varza inca este foarte sarata, spalati-o in 4-5 ape fierbinti
• taiati dovleacul cuburi mici sau dati-l pe razatoare
• taiati afumatura cuburi mici
• amestecati carnea tocata cu orezul, dovleacul si afumatura si asezonati cu sare (daca varza inca este sarata, renuntati a mai pune si in compozitie) si piper dupa gust
• rulati sarmalele
• tocati restul de varza ramas
• setati slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura "High", puneti putin ulei la baza si faceti un pat de varza tocata peste care adaugati putin piper negru si 2 linguri de bulion
• asezati sarmalele in slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital
• puneti inca un strat de varza tocata deasupra, alte 2 linguri de bulion si turnati pe langa apa fiarta pana acoperiti nivelul sarmalelor
• lasati la gatit cca. 7 ore
• lasati sarmalele sa se mai raceasca, rulati-le in bacon sau in pancetta si prajiti-le intr-o tigaie preferabil de teflon (fara a adauga unt sau ulei), pana cand se rumenesc.
Observatii:
• mai mult ca sigur sarmalele reprezinta preparatul ideal pentru slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital – sunt patrunse perfect, iar tot procedeul de slow-cooking executat perfect rezulta in arome desavarsite.
Pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii