Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
420 minute
Complexitate
medie
Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Ingrediente

  • muschiulet de porc 600 g
  • bresaola – 4 felii
  • baby spanac
  • chorizo de dimensiunea muschiuletului de porc – 1 buc
  • sare si piper dupa gust
  • unt – 25 g
  • rozmarin – 1 fir
  • ulei – 2 linguri
  • usturoi – 1 catel
  • vin roze demisec – 2 linguri
  • apa – 100 ml

Mod de preparare

• cu ajutorul unui cutit foarte ascutit desfacem muschiuletul de porc (pe lungime) lasand cca 1 cm pana la margine, ca sa-l putem umple si rula totodata
• bateti muschiuletul de porc cu un ciocan de carne sau faceti-i mici crestaturi cu cutitul pentru a-l intinde mai bine
• asezonati-l atat la interior, cat si la exterior
• asezati feliile de bresaola (petrecute) pe muschiuletul de porc, pana aproape de margine
• peste acestea adaugati un strat de spanac baby, chorizo-ul si iarasi un strat de spanac baby
• rulati-l strans, cu grija, si apoi legati-l cu sfoara din 3 in 3 cm
• taiati-l in 3 bucati
• inveliti fiecare bucata de rulada strans, in hartie de copt, si apoi in folie de aluminiu
• pregatiti slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red pe modul de gatire High si introduceti in acesta uleiul, apa, vinul, usturoiul si rozmarinul
• peste acestea adaugati cele 3 bucati de rulada
• puneti capacul si lasati cca 7 ore
• scoateti ruladele si lasati carnea la odihnit timp de 15 minute
• intre timp lasati slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red sa functioneze pentru a se reduce sosul
• opriti slow coker Crock-Pot 3.5 L Manual Red dupa cele 15 minute cat a stat carnea la odihnit si serviti impreuna cu aceasta.

Pofta buna!

Observatii:
• slow cooker Crock-Pot atinge aceeasi temperatura de 100 de grade, atat pe Low cat si pe High – singura diferenta este intervalul de timp.
• textura dorita a acestui preparat se poate obtine in cca 7 ore.
• este necesar ca un lichid (sosul) sa fie prezent in Crock-Pot pentru a se produce vaporii necesari gatirii corecte a ruladei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
4
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
5
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Parteneri
Ciorba rosie de gaina cu razalai
Bucataras.RO

Ciorba rosie de gaina cu razalai

 Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !  

Ciorba rosie de gaina cu razalai
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce