• amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper• taie
Sarmalute cu dovleac• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari• restul de varza tocati-o marunt
Sarmale in foi de varza• adaugati laptele de vaca in slow cooker Crock Pot 3.5 L Red si setati functia keep warm• amestecati
Iaurt grecesc• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 2.4L Manual Black si setati pe modul de gatire Low• dupa 4
Branza proaspata• adaugati laptele, otetul, iaurtul si sarea in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual si amestecati bine• setati
Crema de branza din lapte de bivolita• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de prune• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vita• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul
Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata• lasati frunzele de vita de vie peste noapte, la desarat• amestecati carnea tocata cu condimentele orientale, dar si
Sarmalute libaneze in foi de vita• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces• crestati foarte putin pielea
Confit de rata cu cous cous• amestecati intr-un vas drojdia, apa calduta, sarea si zaharul si lasati cca 10 min pana veti vedea ca vor
Paine cu oregano, rozmarin si cimbru• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot...
Unt cu ierburi aromate• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul
Chili con carne• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •
Sarmalute cu afumatura si dovleac• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)
Cotlet de porc umplutRagout de iepure cu cherry, bacon si prune
Ragout de iepure cu cherry, bacon si pruneCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce