Specialitati

Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo
Specialitati

Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo

Rulada de muschiulet de porc cu bresaola, baby spanac si chorizo
Sarmalute cu dovleac
Specialitati

Sarmalute cu dovleac

• amesteca carnea cu orezul (spalat in prealabil), dovleacul, ceapa rasa, boia afumata, cimbru uscat, sare si piper• taie

Sarmalute cu dovleac
Sarmale in foi de varza
Specialitati

Sarmale in foi de varza

• desfaceti varza murata si pregatiti foile, taiati-le in doua daca sunt prea mari• restul de varza tocati-o marunt

Sarmale in foi de varza
Iaurt grecesc
Specialitati

Iaurt grecesc

• adaugati laptele de vaca in slow cooker Crock Pot 3.5 L Red si setati functia keep warm• amestecati

Iaurt grecesc
Branza proaspata
Specialitati

Branza proaspata

• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock Pot 2.4L Manual Black si setati pe modul de gatire Low• dupa 4

Branza proaspata
Crema de branza din lapte de bivolita
Specialitati

Crema de branza din lapte de bivolita

• adaugati laptele, otetul, iaurtul si sarea in slow cooker Crock Pot 3,5 L Manual si amestecati bine• setati

Crema de branza din lapte de bivolita
Rulada de porc cu sos picant de prune
Specialitati

Rulada de porc cu sos picant de prune

• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna

Rulada de porc cu sos picant de prune
Sarmalute in foi de vita
Specialitati

Sarmalute in foi de vita

• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi

Sarmalute in foi de vita
Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata
Specialitati

Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata

• introduceti carnea tocata intr-un bol• dati ceapa pe razatoare si amestecati-o cu carnea• tocati mararul si patrunjelul

Rulada de ceafa de porc umpluta cu carne tocata
Sarmalute libaneze in foi de vita
Specialitati

Sarmalute libaneze in foi de vita

• lasati frunzele de vita de vie peste noapte, la desarat• amestecati carnea tocata cu condimentele orientale, dar si

Sarmalute libaneze in foi de vita
Confit de rata cu cous cous
Specialitati

Confit de rata cu cous cous

• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces• crestati foarte putin pielea

Confit de rata cu cous cous
Paine cu oregano, rozmarin si cimbru
Specialitati

Paine cu oregano, rozmarin si cimbru

• amestecati intr-un vas drojdia, apa calduta, sarea si zaharul si lasati cca 10 min pana veti vedea ca vor

Paine cu oregano, rozmarin si cimbru
Unt cu ierburi aromate
Specialitati

Unt cu ierburi aromate

• tocati marunt patrunjelul, mararul, ceapa si usturoiul• taiati untul cubulete si adaugati-l in slow cooker Crock-Pot...

Unt cu ierburi aromate
Chili con carne
Specialitati

Chili con carne

• tocati ardeii kapia cuburi mai mari• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul

Chili con carne
Sarmalute cu afumatura si dovleac
Specialitati

Sarmalute cu afumatura si dovleac

• scurgeti bine varza si desprindeti cu grija foile, taindu-le cotorul (daca sunt prea lungi, taiati-le pe jumatate) •

Sarmalute cu afumatura si dovleac
Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval
Specialitati

Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval

• dati legumele si cascavalul prin razatoare • intr-un castron amestecati toate ingredientele • dati pielea

Pulpa de pui umpluta cu legume si cascaval
Cotlet de porc umplut
Specialitati

Cotlet de porc umplut

• cu ajutorul unui cutit desfaceti partial cotletul de porc (lasati cca. 2 cm pana in margine)

Cotlet de porc umplut
Mancare de hribi
Specialitati

Mancare de hribi

Mancare de hribi

Mancare de hribi
Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Specialitati

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune

Ragout de iepure cu cherry, bacon si prune
Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia