• fierbeti pastele in apa cu sare in functie de instructiunile de pe pachet
• scurgeti-le si puneti-le intr-un bol
• bateti cele 4 oua si puneti-le deasupra
• adaugati mozzarella data pe razatoare, iar branza de capra si branza Brie zdrobiti-le si puneti-le deasupra
• adaugati smantana de gatit, chives tocat si ton maruntit
• potriviti de sare si piper si amestecati bine
• asezati o foaie de copt in slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital si turnati compozitia acolo
• puneti capacul si setati aparatul pe modul de gatire Low si timpul de 2 ore si 30 de minute.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii