Tocana de linte, made by Adrian Hadean

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa
Tocana de linte, made by Adrian Hadean

Ingrediente

  • ceapa – 2 buc mari
  • usturoi – 1 catel
  • ghimbir – 1 buc cca 3 cm
  • mirodenii coriandru boabe
  • chimion arabesc
  • enibahar
  • cuisoare
  • scortisoara
  • curcuma
  • o foaie de dafin
  • boia dulce si boia afumata
  • cateva rosii mici sau 23 linguri de pasta de rosii
  • linte – 2 cani
  • apa – 4 cani
  • sare dupa gust
  • frunze de coriandru proaspat sau tarhon

Mod de preparare

• taiati nu foarte marunt ceapa, usturoiul si ghimbirul
• puneti-le in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital si adaugati doua linguri de ulei
• puneti vasul detasabil pe aragaz pentru cateva minute, la foc mic, pana se inmoaie ceapa si usturoiul
• adaugati apoi mirodeniile: coriandru boabe, chimion arabesc, enibahar, cuisoare, scortisoara, curcuma, o foaie de dafin, boia dulce si boia afumata
• dupa ce se rumenesc usor mirodeniile si se transforma in sos, luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital
• puneti cateva rosii taiate-n sferturi sau 2-3 linguri de pasta de rosii
• adaugati 2 cani de linte si 4 cani de apa
• setati slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital pe modul de gatire Low si timpul de 4 ore
• mai spre final adaugati si sarea
• puteti servi mancarea calda cu cateva felii subtiri de jamon iberico, iar deasupra cateva frunze de coriandru proaspat, eventual tarhon.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.adihadean.ro/2016/09/tocana-de-linte-gatita-incet/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia