Tocana de linte, made by Adrian Hadean

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa
Tocana de linte, made by Adrian Hadean

Ingrediente

  • ceapa – 2 buc mari
  • usturoi – 1 catel
  • ghimbir – 1 buc cca 3 cm
  • mirodenii coriandru boabe
  • chimion arabesc
  • enibahar
  • cuisoare
  • scortisoara
  • curcuma
  • o foaie de dafin
  • boia dulce si boia afumata
  • cateva rosii mici sau 23 linguri de pasta de rosii
  • linte – 2 cani
  • apa – 4 cani
  • sare dupa gust
  • frunze de coriandru proaspat sau tarhon

Mod de preparare

• taiati nu foarte marunt ceapa, usturoiul si ghimbirul
• puneti-le in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital si adaugati doua linguri de ulei
• puneti vasul detasabil pe aragaz pentru cateva minute, la foc mic, pana se inmoaie ceapa si usturoiul
• adaugati apoi mirodeniile: coriandru boabe, chimion arabesc, enibahar, cuisoare, scortisoara, curcuma, o foaie de dafin, boia dulce si boia afumata
• dupa ce se rumenesc usor mirodeniile si se transforma in sos, luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital
• puneti cateva rosii taiate-n sferturi sau 2-3 linguri de pasta de rosii
• adaugati 2 cani de linte si 4 cani de apa
• setati slow cooker Crock-Pot 6L Sauté Digital pe modul de gatire Low si timpul de 4 ore
• mai spre final adaugati si sarea
• puteti servi mancarea calda cu cateva felii subtiri de jamon iberico, iar deasupra cateva frunze de coriandru proaspat, eventual tarhon.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.adihadean.ro/2016/09/tocana-de-linte-gatita-incet/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca cu ciocolata si branza
1
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Ciorba de stevie cu oua intregi
2
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
3
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
4
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Pui fraged cu ciuperci si zuchini
5
Mancaruri cu carne

Pui fraged cu ciuperci si zuchini

delicios

Pui fraged cu ciuperci si zuchini
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce