• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de
• taiati dovleceii, dovleceii zucchini si vinetele cubulete generoase, pentru ca Ratatouille este in sine o tocanita de legume taraneasca (asemanatoare unui ghiveci de legume)
• scoateti miezul dovleceilor si vinetei, deoarece acestea retin foarte multa apa
• spalati, curatati si tocati ardeii cubulete, de aceeasi dimensiune cu dovleceii si vanata
• opariti intr-un vas cu apa fiarta cele doua rosii, curatati-le de pielita si de seminte, lasand doar pulpa
• taiati rosiile cubulete
• taiati busuiocul marunt
• taiati ceapa cuburi
• tocati usturoiul marunt
• asezati legumele pe o hartie de copt si asezonati-le dupa gust
• adaugati apoi usturoiul, busuiocul, uleiul de masline si amestecati-le bine
• inchideti hartia de copt, setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Red pe modul de temperatura „High" si plasati hartia de copt in acesta
• acoperiti cu capacul si verificati dupa aproximativ 3 ore si 20 de minute.
Observatii:
• folosind aceasta metoda, legumele vor iesi coapte si nu fierte – este o metoda de a gati „uscat" cu ajutorul slow cooker-ului Crock-Pot 3,5 L Red, spre deosebire de metoda standard, prin vapori
• legumele se servesc al dente – in acest mod se pastreaza toate vitaminele si nutrientii necesari, in special vitamina B, prezenta in vinete, esentiala in regimul vegan.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii