Gulyas de vitel made by Adrian Hadean

• rumeniti bine pieptul de vitel intr-o tigaie, inainte de a-l introduce in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa
Gulyas de vitel made by Adrian Hadean

Ingrediente

  • piept de vitel cu os - 1 ½ kg
  • morcovi - 3 buc
  • ardei kapia - 1 buc
  • ardei iute - 1 buc
  • ceapa - 3 buc medii
  • ulei
  • boia afumata
  • pasta de rosii - 1 lingura
  • pasta de ardei - 1 lingura
  • supa de carne/ apa - 1 cana
  • chimen - 2 lingurite
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare

• rumeniti bine pieptul de vitel intr-o tigaie, inainte de a-l introduce in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital
• in aceeasi tigaie rumeniti apoi rondelele obtinute din trei morcovi de dimensiune medie si doi ardei, unul kapia, unul iute. Puneti toate acestea peste carnea pe care o condimentati cu sare de mare si piper.
• intr-o tigaie ceva mai adanca, puneti la inmuiat trei cepe medii tocate marunt. Putin ulei, foc mic si cat mai putina miscare – de aici rezulta o ceapa dulce, moale, usor colorata (puteti merge cu colorarea pana la brun, daca nu grabiti procesul de caramelizare crescand temperatura)
• cand e moale ceapa, adaugati doua linguri de boia, de preferinta afumata. Amestecati bine si puneti peste ceapa o lingura de pasta de rosii si una de pasta de ardei, diluate in trei-patru linguri de apa calda.
• turnati apoi sosul acesta fierbinte peste carne si mai adaugati o cana de supa de carne (sau apa)
• puneti capacul si setati slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• daca sunteti in zona, colectati de 3-4 ori grasimea care se ridica la suprafata cu o lingura. Daca nu, colectati-o la final, ea va fi la suprafata oricum.

Savurati cu placere!

Reteta completa: http://www.adihadean.ro/2015/08/alta-zi-alt-gulyas-la-crock-pot/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia