Ardei umpluti cu carne de pui made by Jamila Cuisine

• puneti carnea tocata intr-un bol mai mare, apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete, orezul, jumatate din cantitatea

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne tocata de pui/ curcan - 800 g
  • ardei grasi - 810 buc
  • suc de rosii - 500 ml
  • orez integral - 100 g
  • ceapa tocata marunt - 2 buc
  • morcovi taiati cubulete - 2 buc
  • pasta de tomate - 2 linguri
  • ulei - 4 linguri
  • patrunjel - 1 legatura
  • cimbru - putin
  • foi de dafin - 34 foi
  • marar - 1 legatura
  • boia, sare, piper - dupa gust

Mod de preparare

• puneti carnea tocata intr-un bol mai mare, apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete, orezul, jumatate din cantitatea de ulei, pasta de tomate, patrunjelul si mararul tocat
• amestecati bine toate ingredientele, iar la sfarsit adaugati boiaua dulce, sarea si piperul si amestecati din nou
• umpleti ardeii cu umplutura de carne lasand si putin spatiu pentru orezul care va fierbe
• asezati ardeii umpluti in slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital, adaugati sucul de rosii si apa cat sa ajunga la ¾ din inaltimea ardeilor
• la final adaugati crengute de cimbru de jur-imprejur, foile de dafin si uleiul ramas
• puneti capacul si setati slow cooker Crock Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire High si timpul de 5 ore
• dupa preferinta puteti decora ardeii cu patrunjel tocat

Reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/ardei-umpluti-cu-carne-de-pui-la-crock-pot/ 

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere imbracate in aluat

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Pere imbracate in aluat
Chiftele din carne si legume, la cuptor

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Tigaie de toamna cu capac

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Tigaie de toamna cu capac
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
1
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Coronita aperitiv cu carne si legume
2
Aperitive cu carne

Coronita aperitiv cu carne si legume

Coronita cu carne si legume este un aperitiv consistent si delicios. Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare....

Coronita aperitiv cu carne si legume
Ciorba cu coasta afumata
3
Borsuri

Ciorba cu coasta afumata

Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)

Ciorba cu coasta afumata
Rosii cherry la borcan
4
Conserve de iarna

Rosii cherry la borcan

Pentru ca in mica gradina pe care o avem, sunt multe astfel de rosii, mi-am dorit ca sa le pot folosi si iarna asa ca le-am...

Rosii cherry la borcan
Nectar de caise
5
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Parteneri
Clatite din aluat de negresa
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Tort cu crema de iaurt moca si pere
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia