• taiati ceapa rosie cubulete, usturoiul marunt, iar morcovii dati-i pe razatoare
• incingeti uleiul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté Digital pe plita, la foc mediu
• caliti carnea de vitel pana cand prinde culoare si adaugati ceapa, morcovul si usturoiul
• puneti cimbru uscat si mai caliti putin
• adaugati vinul rosu si lasati sa scada
• puneti sucul de rosii, apa, zaharul si amestecati bine
• adaugati sare si piper si luati de pe foc
• puneti vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Sauté Digital si setati pe modul de gatire High si timpul de 2 ore si 30 de minte
• cu 30 de minute inainte de final adaugati sosul de soia si amestecati bine
• dupa terminarea programului de gatit, serviti cu paste proaspete, fierte al dente in apa clocotita cu sare.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii