O tocanita italieneasca gatita la Slow cooker Crock Pot
• intr-o tigaie rumeniti bine carnea și legumele (pe rand), inainte de a le gati in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital
• dupa rumenire, puneti in vasul slow cooker-ului mai intai legumele, apoi carnea, presarati sare grunjoasa peste ele si piper abia zdrobit
• adaugati apoi o conserva de rosii fara pielita si trei linguri de linte neagra
• apoi adaugati un litru de apa calduta si plantele aromatice, intr-un amestec echilibrat, sa nu aveti una care sa acopere alta, e mai placut daca aromele au ocazia sa se stratifice uniform, fara sa fie una dominanta
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 10 ore
• dupa terminarea programului, strecurati zeama de pe carne si legume intr-o cratita pe care o puneti la redus la foc mediu, descoperita, pentru 25 de minute
• degresati de doua ori sosul, colectand grasimea de la suprafata cu un servetel
• la final strecurati-l din nou printr-o sita fina si raciti-l repede, punand vasul care-l contine cu fundul in chiuveta cu apa rece
• dupa racire sosul se gelifiaza, insa pentru servire se incalzeste, nimic mai mult
• puteti servi carnea cu avocado proaspat sau cu cartofi noi fierti in zeama de oase cu sare si piper; o ridiche proaspata, un ardei iute, un varf de lingurita de ulei de rapita, mici adaosuri cu gust puternic, care vin in sprijinul mancarii de pe farfurie.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii