Osso buco made by Adrian Hadean

O tocanita italieneasca gatita la Slow cooker Crock Pot

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
redusa
Osso buco made by Adrian Hadean

Ingrediente

  • rasol de manzat – 1 buc
  • morcovi – 23 buc
  • ceapa – 1 buc
  • usturoi verde
  • condimente – coriandru
  • patrunjel
  • leustean
  • tarhon
  • marar
  • cartofi noi – cateva buc
  • conserva de rosii fara pielita – 1 buc
  • linte neagra – 3 linguri
  • sare grunjoasa – dupa gust
  • avocado – 2 buc
  • ridiche – 2 buc
  • ardei iute – 1 buc

Mod de preparare

• intr-o tigaie rumeniti bine carnea și legumele (pe rand), inainte de a le gati in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital
• dupa rumenire, puneti in vasul slow cooker-ului mai intai legumele, apoi carnea, presarati sare grunjoasa peste ele si piper abia zdrobit
• adaugati apoi o conserva de rosii fara pielita si trei linguri de linte neagra
• apoi adaugati un litru de apa calduta si plantele aromatice, intr-un amestec echilibrat, sa nu aveti una care sa acopere alta, e mai placut daca aromele au ocazia sa se stratifice uniform, fara sa fie una dominanta
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire Low si timpul de 10 ore
• dupa terminarea programului, strecurati zeama de pe carne si legume intr-o cratita pe care o puneti la redus la foc mediu, descoperita, pentru 25 de minute
• degresati de doua ori sosul, colectand grasimea de la suprafata cu un servetel
• la final strecurati-l din nou printr-o sita fina si raciti-l repede, punand vasul care-l contine cu fundul in chiuveta cu apa rece
• dupa racire sosul se gelifiaza, insa pentru servire se incalzeste, nimic mai mult
• puteti servi carnea cu avocado proaspat sau cu cartofi noi fierti in zeama de oase cu sare si piper; o ridiche proaspata, un ardei iute, un varf de lingurita de ulei de rapita, mici adaosuri cu gust puternic, care vin in sprijinul mancarii de pe farfurie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de loboda cu omleta
1
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
2
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
3
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca poloneza
4
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
5
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Parteneri
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata
Bucataras.RO

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata

Prajitura cu nuca si crema de ciocolata
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce