• fasonati cubuletele de vitel
• taiati marunt ceapa alba si usturoiul
• taiati castravetii cuburi mai mari
• taiati ciupercile brune cubulete
• taiati mararul marunt
• adaugati carnea de vitel, uleiul de masline, ceapa, usturoiul, castravetii si mararul marunt
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire High, iar dupa 1 ora mutati pe Low pentru alte 4 ore
• cu 1 ora inainte de incheierea programului adaugati ciupercile, amidonul, mustarul dijon si smantana de gatit
• asezonati cu sare si piper
• tocati patrunjelul marunt si presarati-l peste vita Stroganoff in momentul in care este gata
• fierbeti pastele separat si serviti-le ca garnitura la preparat
• timpul de gatire poate sa difere in functie de tipul de carne de vita ales.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branza Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !
Ciorba rosie de gaina cu razalaiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii