Rulada de porc cu prune

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
420 minute
Complexitate
medie
Rulada de porc cu prune

Ingrediente

  • ceafa de porc – 1
  • 2 kg
  • carne tocata de pui – 350 g
  • sunca de curcan feliat – 100 g
  • prune deshidratate
  • fara samburi – 1012 buc
  • boia de ardei dulce – 1 lingura
  • mix ghimbir si usturoi – 1 lingura
  • bacon calitativ
  • feliat – 1214 felii
  • ceapa granulata – 1 lingurita
  • cimbru – 1/2 lingurita
  • sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

• desfaceti ceafa de porc pe lungime, crestati-o pe alocuri, eliminati grasimea in exces si aplicati o folie de platic pe aceasta
• bateti-o cu un ciocan de carne pentru a o intinde cat mai bine
• intr-un castron amestecati boia, ghimbir si usturoi, sare si piper
• asezonati bine ceafa de porc atat la interior, cat si la exterior
• amestecati carnea tocata de pui cu sare, ceapa granulata si cimbru
• faceti un pat de felii de bacon pe un tocator, petrecute, una peste alta, peste care asezati ceafa de porc
• in mijlocul acesteia puneti carnea tocata
• peste carnea tocata aplicati sunca de curcan si peste acestea prunele deshidratate, intregi
• rulati carnea strans, avand grija ca baconul sa fie frumos petrecut la exterior
• legati rulada cu sfoara de gatit (papiota culinara), usor, fara sa strangeti prea tare pentru a nu rupe baconul
• inveliti rulada in folie de copt si apoi in folie de aluminiu
• introduceti-o in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, setati pe modul de gatire Low pentru cca 7 ore
• odata gatita, puteti servi rulada cu piure de cartofi sau cartofi copti, aromati.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia