Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean

• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
redusa
Rasol de vita made by Chef Adrian Hadean

Ingrediente

  • rasol de vita - 1 buc
  • vin spumant 300 ml
  • vin de Bordeaux 200 ml
  • sos de stridii 3 linguri
  • usturoi 3 catei
  • cepe mici 3 bucati, taiate sferturi
  • sare, piper, fulgi de ardei uscat si afumat dupa gust
  • oregano tanar cateva ramurele

Mod de preparare

• introduceti rasolul de vita in slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital, apoi turnati peste vinul spumant si vinul de Bordeaux
• adaugati sare, piper, fulgi de ardei uscat si afumat, trei linguri de sos de stridii, cateva ramurele de oregano tanar, trei catei de usturoi, trei cepe mici taiate-n sferturi
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7L Digital pe modul de gatire Low si lasati la gatit pentru 10 ore
• cand s-a incheiat timpul de gatit, am lasat oala sa se raceasca si am pus-o in frigider pana a doua zi. Grasimea s-a ridicat la suprafata si s-a solidificat. Sub ea, carnea captiva-n jeleu de vin, foarte gustos, foarte aromat.
• am indepartat grasimea si am scos din oala o parte din carne si o parte din jeleu (se pastreaza bine asa la rece 3-4 zile). Le-am pus intr-o tigaie, pe foc mic.
• se poate consuma cu cartofi fierti, sfecla fiarta in aburi si cu zeama rezultata din topirea jeleului.
Reteta completa: http://www.adihadean.ro/2015/02/rasol-de-vita-la-crock-pot/ 
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca poloneza
1
Retete de Pasti

Pasca poloneza

O pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!

Pasca poloneza
Pasca cu ciocolata si branza
2
Prajituri

Pasca cu ciocolata si branza

Pasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...

Pasca cu ciocolata si branza
Ciorba de stevie cu oua intregi
3
Supe si ciorbe

Ciorba de stevie cu oua intregi

Este una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.

Ciorba de stevie cu oua intregi
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
4
Aperitive cu carne

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb

Retete dietetice

Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumb
Prajitura "polara"
5
Prajituri

Prajitura "polara"

Prajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...

Prajitura "polara"
Parteneri
Pasca traditionala cu branza dulce
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce