• puneti ciolanul intreg cu o jumatate de cana de apa si o lingura de ulei in slow cooker-ul Crock Pot 2,4 L Manual si setati-l pe modul de gatire High
• dupa cca 4 ore si jumatate, cand ciolanul incepe sa devina fraged, adaugati morcovii si ceapa taiate cubulete mici in prealabil, mararul, cimbrul, boiaua, usturoiul, chimenul si coriandrul – atentie, gatirea unei bucati mai mari de ciolan va dura un timp mai indelungat
• cu o jumatate de ora inainte de final, adaugati fasolea la conserva si asezonati cu sare si piper.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAspectuoase si bune - atat pot sa zic. Pentru reteta m-am inspirat dintr-o carte.
Briose cu capsuni si arahideReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii