Coquelet cu portocale, by Jamila Cuisine

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
4 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Puisori coquelet 4 buc
  • Cartof dulce – 1 buc
  • taiat cubulete
  • Cartofi – 700 gr
  • Portocala – 1 buc
  • taiata felii
  • Ceapa – 1 buc
  • taiata marunt
  • Suc de portocale – 300 ml
  • Ulei – 2 – 3 linguri
  • Pudra de usturoi – 1 lingurita
  • Oregano – 1 lingurita
  • Curry – 1 lingurita
  • Boia dulce – 1 lingurita
  • Rozmarin – 1 lingurita
  • Sare
  • piper – dupa gust

Mod de preparare

• Se condimenteaza puisorii cu sare si piper;
• Incingeti vasul Crock Pot-ului 5 L Digital DuraCeramic™Sauté si caliti puisorii pana devin aurii;
• Se scot puisorii, iar in acelasi ulei incins se va cali ceapa;
• Peste ceapa calita se adauga cartofii curatati, intregi si cartoful dulce;
• Se adauga condimentele: usturoiul pudra, boiaua dulce, rozmarinul, curry, oregano, sare, piper;
• Se adauga sucul de portocale proaspat stors si aproximativ 200 ml apa;
• Se transfera vasul in unitatea centrala si se aseaza puisorii peste cele de mai sus;
• La final se adauga feliile de portocala si se acopera vasul cu capacul;
• Se seteaza aparatul pe treapta „High'', timp de gatire 4 ore.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia