• Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, morcovul, ciupercile, sare si piper si se vor gati legumele pentru 5-10 minute;
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice;
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata;
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune;
• Se pune sucul de rosii in vasul Crock-Pot-ului 5.7 L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus;
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru;
• Se pune capacul si se porneste Crock-Pot-ul 5.7 L Digital care se seteaza pe treapta „High'', timp de 4 ore.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branza Supa de rosii cu galuste in varianta cu razalai !
Ciorba rosie de gaina cu razalaiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii