• Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, morcovul, ciupercile, sare si piper si se vor gati legumele pentru 5-10 minute;
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice;
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata;
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune;
• Se pune sucul de rosii in vasul Crock-Pot-ului 5.7 L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus;
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru;
• Se pune capacul si se porneste Crock-Pot-ul 5.7 L Digital care se seteaza pe treapta „High'', timp de 4 ore.
Pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii