Salate de paste a la Maya

Cubuletele de vinete se prajesc intr-o lingura de ulei. Ardeii copti,decojiti si taiati feliute se pun la prajit intr-o lingura de ulei,spre sfarsit s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Salate de paste a la Maya

Ingrediente

  • 500 g Paste
  • 500 g Rosii micute(Cherry)-o treime se lasa intregi
  • partea cealalta se taie pe jumatate
  • 1-2 vinete mai mici -taiate cubulete
  • 2 capatani de ustroi proaspat(se poate inlocui cu 3-4 catei de ustroi)
  • 4-5 ardei-grasi copti
  • decojiti si taiati feliute
  • ulei de masline
  • frunze de basilikum
  • frunze de oregano
  • sare
  • piper
  • chilli uscat macinat

Mod de preparare

Cubuletele de vinete se prajesc intr-o lingura de ulei.

Ardeii copti,decojiti si taiati feliute se pun la prajit intr-o lingura de ulei,spre sfarsit se adauha ustroiul tocat si se mai lasa putin pe foc.

Se amesteca cu vinetele prajite.

Se adauga rosioarele, verdeata, se sareaza si pipereaza dupa gust. Daca doriti puteti pune chilli macinat.

Pasta se fierbe ,al dente. Cand pasta e gata,se pune intr-un castron, se aduga amestecul de legume si se amesteca.

Se da la rece pentru 2-3 ore chiar si mai mult.

Inainte de a o servi se amesteca inca o data

Dupa ce s-a racit se pot adauga cubulete de mozzarella sau se poate servi pe felii de mozzarela.
Pofta buna!

Reteta Salate de paste a la MAYA a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro

Alte retete cu paste gasiti aici:

Penne cu somon afumat,

Garganelli (paste) cu peste spada,

Paste mediteraneene

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Supa rece de capsuni cu crochete de branza
1
Dulciuri

Supa rece de capsuni cu crochete de branza

Azi m-am jucat un picut! Sper să vă încânte ideea! Nu, n-am inventat-o eu, doar am recreat-o pe gustul Panacris ;) O...

Supa rece de capsuni cu crochete de branza
Prajitura foaie peste foaie
2
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
3
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
4
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
5
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia