Salata libaneza este o reteta simpla pentru care aveti nevoie bulgur, menta,ulei de masline,ceapa, castravete,rosii,suc de lamaie si patrunjel
Seincepe cu pregatirea boulgour-ului,pentru ca e nevoie sa fiarba. Intr-un vas cu 300 ml de apa cu sare (in momentul adaugarii boulgour-ului apa trebuie sa fie fierbinte) se fierbe boulgour-ul timp de 10 minute. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se umfle 5 mintue acoperit cu un capac. Cand bulgur-ul s-a racit suficient, scurgem excesul de apa foarte bine.
Spalam bine legumele si le taiem in cubulete mici.
Asezam apoi toate ingredientele intr-un bol, adaugam uleiul de masline si sucul de lamaie si potrivim de sare. In final adaugam cateva fire de menta proaspata, tocate fin.
Pofta buna!
Se serveste rece si este potrivita in orice moment!
Alte retete recomandate:
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii