Salata din cruditati cu sunca si branza telemea

Salata din cruditati cu sunca si branza telemea este o salata cu carne si legume consistenta si delicioasa. Salata verde se curata, se spala frunza cu frunza.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • salata verde - 75 g
  • telina radacina - 75 g
  • morcovi - 150g
  • ardei gras - 250 g
  • varza alba proaspata - 500 g
  • rosii proaspete - 500 g
  • ceapa - 150 g
  • ardei iute - 25 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • lamai - 100 g
  • sunca presata - 250 g
  • oua - 10 bucati
  • branza telemea - 250 g
  • smantana - 150 g
  • mustar - 25 g
  • ulei - 50 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Salata din cruditati cu sunca si branza telemea este o salata cu carne si legume consistenta si delicioasa. Salata verde se curata, se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece si se taie fasii subtiri. telina se curata, se spala si se taie fasii. Morcovii se curata, se spala si se rad fin. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Ceapa se curata, se spala si se taie felii subtiri (solzisori). Rosiile se spala si se taie sferturi. Ardeiul iute se spala si se taie rondele. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Lamaile se spala, jumatate din cantitate se taie felii, la restul stoarc de suc. Ouale se spala, se fierb tari, se racesc, se curata de coaja si se taie felii. Branza telemea se spala si se rade. Legumele taiate si sunca presata se aseaza pe platou in straturi alternative suprapuse. Smantana se amesteca cu mustar, piper, sare, suc de lamaie, patrunjel verde si se toarna peste salata. Deasupra se presara telemea rasa si se decoreaza cu rosii, oua si felii de lamaie.

Salata din cruditati cu sunca si branza telemea se serveste rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
2
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Prajitura cu mere si aluat razuit de post
3
Dulciuri

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
4
Prajituri

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide

Placinta mea preferata.

Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafide
Supa crema de morcovi
5
Supe de legume

Supa crema de morcovi

Super hranitoare

Supa crema de morcovi
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia