Se toarna vinul intr-un castron mediu. Se adauga siropul de artar cristalizat si se amesteca pana se dizolva in intregime. Se adauga cubuletele de m
Se toarna vinul intr-un castron mediu. Se adauga siropul de artar cristalizat si se amesteca pana se dizolva in intregime. Se adauga cubuletele de mango si ghimbirul ras. Se acopera castronul si se pune la rece timp de doua ore ca sa se amestece bine aromele.
Se scurge excesul de zeama; sa revenim la castron. Se adauga alunele cajou si se amesteca bine. Se garniseste cu menta proaspata.
Sfaturi si trucuri
Pentru coacerea alunelor cajou: se incalzeste cuptorul in prealabil la 218 grade celsius. Se pun alunele cajou pe o folie pentru copt si se lasa in cuptor aproximativ 5-8 minute, pana cand ajung de un maro auriu deschis.
Alte salate recomandate
Salata fructe
Salata de telina
Salata bulgareasca
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaPentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...
Musaca delicioasa de cartofi cu branza si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii