Salata de fasole verde si marar si usturoi este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare.
Salata de fasole verde cu marar si usturoi este un aperitiv cu legume sanatos si delicios. Fasolea verde se curata, se spala si se fierbe in apa cu sare. Dupa fierbere se scurge lichidul, se lasa la racit si se taie in bucati de 3-4 cm. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Otetul se dilueaza in 50 ml apa. Fasolea verde se amesteca cu usturoi, ulei, sare, piper si se aseaza pe un platou. Deasupra se presara mararul verde.
Salata de fasole verde cu marar si usturoi se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii