Incalzeste cuptorul la treapta aV-a(200C). Taie painea cuburi si amesteca cu boiaua, cu uleiul de masline si cu usturoiul. Intinde pe o tava hartie de
Incalzeste cuptorul la treapta aV-a(200C). Taie painea cuburi si amesteca cu boiaua, cu uleiul de masline si cu usturoiul. Intinde pe o tava hartie de copt si pune amestecul de paine. Lasa la cuptor 7-8 minute pana obtii crutoane crocante. Rupe salata bucati mari. Curata de coaja si feliaza avocado. Amesteca-l cu sucul de lamaie si piper negru. Amesteca salata cu dovlecelul, branza Feta si crutoanele. Pune totul intr-un bol mare pentru salata impreuna cu feliile de avocado si cascavalul ras. Stropeste cu uleiul de masline.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii