Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece. Spalam salata, o uscam. Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-u
Scurgem bine branza de capra intr-o sita. Batem smantana. Punem la rece.
Spalam salata, o uscam.
Amestecam branza de capra cu uleiul de masline intr-un bol mare. Asezonam cu sare si piper. Amestecam pana obtinem o pasta omogena.
Incorporam usor smantana batuta cu ajutorul unei spatule.
Umplem 4 boluri cu marginile inalte unse in prealabil cu ulei de masline. Punem la rece timp de 2 ore.
Cand servim repartizam salata in farfurii. Puneti 1, 2 lingurite de vinegreta.
Goliti bolurile rapid in centrul fiecarei farfurii.
Diluam crema de tapenade in 1 sau 2 linguri de ulei de masline si stropim deasupra spuma din branza de capra.
Punem piper cat cuprindeti cu degetele
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiTocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...
Tocanita de iepure vanatPlacinta cu iaurt grecesc, aurie si crocanta la exterior este un desert perfect la orice ora!
Placinta de casa cu iaurt grecesc - Reteta videoUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii