Salata caprese este cea mai cunoscuta salata italiana. Combinatia de rosii proaspete, branza si busuioc este una reusita, o combinatie perfecta intr-o salata usoara.
Rosiile se curata de pielite si se taie apoi in feliute subtiri. Si mozzarella se taie in felii subtiri.
Se toaca marunt si busuiocul si se adauga impreuna cu rosiile si mozzarella intr-o salatiera. Se uda cu ulei de masline si se potriveste la gust de sare si piper.
Salata caprese poate fi servita in diferite feluri, cea mai cunoscuta fiind cea de felii subtiri asezate alternativ si stropite cu ulei de masline, decorate cu frunze proaspete de busuioc.
Dar salata caprese, daca folositi bilute de mini mozzarella, o puteti servi sub forma de aperitiv pe frigarui. Va fi un aperitiv delicios, dar si aspectuos.
Salata caprese se serveste proaspata.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii