Salata asortata cu legume, branza si sunca este un aperitiv delicios si sanatos. Rosiile se spala si se taie felii. Salata verde se spala frunza cu frunza.
Salata asortata cu legume, branza si sunca este un aperitiv delicios si sanatos. Rosiile se spala si se taie felii. Salata verde se spala frunza cu frunza sub jet de apa rece. Castravetii se spala, se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se curata si se taie solzisori. Ardeii grasi se spala, se curata de seminte si se taie julien (felii subtiri). ªunca se taie julien. Branza se spala si se rade. Rosiile se amesteca cu ardeiul gras, ceapa, castravetii, salata verde, se adauga sunca, branza rasa si maslinele. Se serveste imediat.
Uleiul, otetul si sarea se servesc alaturi de salata (dupa preferinta).
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii