Salata asortata cu fasole boabe este un aperitiv cu cartofi si legume sanatos si consistent. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece.
Salata asortata cu fasole boabe este un aperitiv cu cartofi si legume sanatos si consistent. Fasolea boabe se alege de impuritati, se spala si se lasa in apa rece cca 12 ore. Se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a clocotit, se schimba apa. Dupa fierbere se scurge si se lasa la racit. Fasolea verde se curata, se spala, se fierbe in apa cu sare, se strecoara, se lasa la racit si se taie in bucati mici. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata, se lasa la racit si se taie cubulete. Usturoiul se curata,
se spala si se piseaza cu sare. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Fasolea boabe se amesteca cu fasolea verde, cartofii, morcovii, usturoiul, mararul, sarea si piperul. La salata se adauga maioneza si se amesteca usor.
Salata asortata cu fasole boabe se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCu riscul de a imi sari in cap Madame impotriva prajelilor, am pregatit pentru BBk o omleta coapta, cu ciupercute, tare buna....
Omleta cu ciuperci fripteReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii