Pentru o salata la borcan perfecta trebuie sa tii cont de o regula simpla: ordinea ingredientelor: pui la baza borcanului dressingul, apoi legumele sau ingredientele care nu se inmoaie asa usor si deasupra salata sau legume moi. In rest, lasa-ti imaginatia sa zboare si combina tot ce iti place! Cele trei variante de azi sunt: Salata cu ton, legume proaspete si un dressing de mustar, salata cu pui colorata si dressing de iaurt si salata greceasca cu branza fetta si dressing de otet balsamic.
Asa cum am spus, incepe cu dressingul. Amestea bine intr-un bol mustarul, uleiul de masline si otetul, pune sare si piper dupa gust, mararul tocat si pune dressingul in borcan.
Adauga apoi pe rand maslinele feliate, ouale de prepelita taiate pe jumatate, bucatile de ton, rosiile cherry taiate, ceapa verde taiata rondele si deasupra frunzele de salata rupte bucati.
Asta e tot! cand vrei sa o mananci agiti pur si simplu borcanul si dressingul va imbraca toate ingredientele si tu o sa ai salata cu ton perfecta!
Am promis 3 salate asa ca o s-o facem acum pe cea cu pui: ai nevoie de o mana de frunze baby spanac, 200 gr piept de pui la gratar, 1 avocado, 1 ceapa rosie, 150 gr fasole rosie fiarta, 1 ardei kapia, iar pentru Dressing iti trebuie 50 ml iaurt de baut, 1 lingura zeama de lamaie, 1 lingura ulei de masline, 1 lingura mustar, sare si piper dupa gust si 1 lingura de chivas tocat
Vezi toti pasii de preparare in link https://youtu.be/cBEa-Kr3n9k
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii