Punem pipotele pe hartie absorbanta apoi le punem intr-o tava si le bagam la cuptor la 100 grade timp de 15 min Spalam cu grija frunzele de fetica. S
Punem pipotele pe hartie absorbanta apoi le punem intr-o tava si le bagam la cuptor la 100 grade timp de 15 min
Spalam cu grija frunzele de fetica. Spalam si spanacuk. Le lasam sa se scurga
Punem salata in 4 farfurii. Taiem smochinele in 4 si le asezam pe frunze de fetica si pe ciuperci.
Taiem in bucati mici foie gras. Punem pe farfurii uniform foie gras, piept de rata, pipote, jambon, seminte de pin si hasmatuchi.
Adaugam sosul vinegreta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii