Cureti morcovii si ii speli. Speli pieptul de pui si il pui la fiert pentru 20 minute impreuna cu morcovii, in apa cu putina sare. Separat fierbi oale
Cureti morcovii si ii speli. Speli pieptul de pui si il pui la fiert pentru 20 minute impreuna cu morcovii, in apa cu putina sare. Separat fierbi oale tari. Cat timp fierbe carnea, pregatesti celelalte ingrediente: tai varza fideluta si o stropesti cu zeama de lamaie. Dai ouale fierte si racite pe razatoare mica. Scurgi zeama de la carne si morcov si le lasi putin la racit. Le tai in cubulete si le adaugi in bol. Stropesti cu ulei de masline, adaugi sarea si piperul dupa gust, patrunjelul tocat marunt, apoi amesteci usor toate ingredientele.
Aceasta salata este ideala pentru o cina.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii