Se prepara o salata obisnuita din frunzele de salata. Se pot adauga si alte legume si verdeturi la aceasta reteta, iar carnea de asemenea poate fi de
Se prepara o salata obisnuita din frunzele de salata. Se pot adauga si alte legume si verdeturi la aceasta reteta, iar carnea de asemenea poate fi de pui, peste sau vita.
Pieptul de pui se taie felii sau cubulete, dupa preferinta si se prajeste in ulei.
Salata se aranjeaza pe o farfurie, iar in mijloc se pune puiul, se rade cascaval deasupra si se adauga smintina si patrunjelul.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPentru ca e frig afara si nu pot sa fac treaba in gradina azi am mesterit o prajitura. E una din prajiturile alea cu ce ai la...
Desert prajitura cu nuca si gem (prajitura autoexil)
Comentarii