Salata de piept de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Pieptul de pasare se fierbe in apa cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie cuburi.
Salata de piept de pasare este un aperitiv cu carne si legume sanatos si consistent. Pieptul de pasare se fierbe in apa cu sare, se raceste, se dezoseaza si se taie cuburi. Ciupercile se spala sub jet de apa rece, se scurg si se taie felii. Lamaile se spala si se stoarce sucul. Carnea, ciupercile, mazarea si migdalele se pun intr-un castron cu cateva picaturi de suc de lamaie. Se lasa 10 minute. Maioneza se amesteca cu smantana. Se adauga sarea, piperul si restul de suc de lamaie. Pieptul, ciupercile, mazarea si migdalele se amesteca cu maioneza cu smantana si se orneaza cu frunze de patrunjel.
Salata de piept de pasare se serveste rece.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii