Am pus apa in vasul de inox (de la parter), iar deasupra am pus cartofii taiati bucati in vasul 1. In vasul 2,am pus buchete de broccoli, iar morcovii
Am pus apa in vasul de inox (de la parter), iar deasupra am pus cartofii taiati bucati in vasul 1. In vasul 2,am pus buchete de broccoli, iar morcovii feliati, tinind cont ca broccoli fierbe putintel mai rapid. La ultimul etaj, 3, am pus bucatile de piept si mazarea. In toate 3 vasele am pus frunze de telina. Am dat drumul aparatului, iar apa a inceput imediat a clocoti usor.
Dupa 15 minute, am scos broccoli si mazarea intr-un castron. Am presarat ceva sare peste ele. Dupa 25 de minute am scos morcovii si am testat carnea.
Am crestat-o unde era mai groasa si arata fiarta, dar totusi am mai lasat-o, pana a facut 30 de minute, dupa care am scos-o. Dupa inca aproximativ 5 minute, am scos si cartofii. Am lasat totul la racit in vasul de la aparat.
SOSUL:
Am facut maioneza dintr-un galbenus cu cele 50 g mustar si ulei. A iesit in jur de 170 ml maioneza. Adaugam iaurtul, mustarul dulceag cu marar si patrunjelul tocat. Condimentam si amestecam.
Taiem cartofii si carnea in cubulete/bucatele. Buchetele de broccoli le rupem in bucati. Le punem peste sos. Amestecam usor cu o lingura mare sau o paleta.
Lasam salata sa traga o ora, la rece.
Se poate servi in platoruri mari si cu mici cupe de maioneza, pentru cei care doresc in plus. De asemenea in boluri puteti pune pe masa crutoane.
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata greceasca,
Salata de conopida,
Salata bulgareasca
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii