Salata de boeuf cu piept de pui este un aperitiv traditional care are foarte multe variante. Pentru aceasta se fierb cartofii, morcovul si pieptul de pui.
Salata de boeuf cu piept de pui este un aperitiv traditional care are foarte multe variante. Pentru aceasta se fierb cartofii, morcovul si pieptul de pui.
Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa sa se raceasca.
Se taie in cubulete si se amesteca impreuna cu mazarea, mustarul, 200 gr maioneza, sare si piper.
Se pune pe un platou, se acopera cu 100 gr maioneza si se orneaza cu gogosari in otet, masline, porumb, mazare sau morcov.
Salata de boeuf cu piept de pui se serveste rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postpentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofi
Comentarii