Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc. Pregatim andivele, le taiem felii groase de 1 cm si se pun pest
Tocam carnea de pui care a fost fiarta si racita, apoi se pune intr-un castron adinc.
Pregatim andivele, le taiem felii groase de 1 cm si se pun peste carne.
La fel se procedeaza si cu gogosarul.
Amestecul se omogenizeaza si se sareaza, apoi se acopera cu maioneza. Maioneza se pregateste din galbenusul crud, peste care se pune mustarul, zeama de la jumatate de lamiie si uleiul turnat incet.
Salata se asaza pe un platou, se orneaza cu felii de gogosar murat si se serveste imediat.
Alte sugestii de salata
Salata cu ciuperci
Salata bulgareasca
Salata cu piept de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii