Scufundam o mana de frigarui de lemn in apa fierbinte timp de 20 minute. Amestecam la un loc jumatate din cantitatea de salote, coriandru, chimen, tur
Scufundam o mana de frigarui de lemn in apa fierbinte timp de 20 minute.
Amestecam la un loc jumatate din cantitatea de salote, coriandru, chimen, turmenic, sos de peste si unt de arahide, apoi se adauga 2 linguri de apa clocotita ca sa se obtina un sos.
Se amesteca cu puiul si se lasa deoparte 15 minute.
Pt salata:
Taiem castravetele in jumate pe lungime, scoatem samburii apoi ii taiem in felii subtiri.
Asezam intr-un bol restul de salote, suc de lamaie, zahar, ardei iute si sos de peste. Amestecam pana se dizolva zaharul apoi adaugam ridichile, castravetele si menta.
Se infig 3-4 bucatele de pui pe frigarui. Se prajesc 6 minute pe fiecare parte.
Servim cu salata si lipii
Alte retete culinare
Spanac
Urzici
Ciorba de loboda
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii