Daca va ramane pui prajit de la o alta masa, puteti pregati o salata satioasa si hranitoare, incluzand alte ingrediente. Asta am facut si eu, adaugand si cateva oua fierte, morcov ras, salata verde si usturoi verde (cultivat de mine pe balcon, pentru ca imi place mult sa cultiv legume si verdeturi in limita spatiului :)
Se fierb ouale 10 minute. Se racesc si se curata. Eu am considerat 3 oua pentru 4 portii, pentru ca oricum le tai jumatati si nu toata lumea mananca la fel. Puiul ramas (de la o alta masa) se taie fasii mici. Puteti adauga sau nu pui, dupa cum va place. Se spala legumele. Ardeiul si prazul se taie betigase, morcovul se da pe razatoare, apoi se aranjeaza pe un platou. Se adauga in mijloc puiul, pe margini ousoarele, din loc in loc legumele si maslinele. Se presara sare si piper si ulei, dupa gust.
Pofta buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/salata-romaneasca-de-primavara.html
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii