Fierbi pieptul de curcan in apa cu sare, piper boabe si foi de dafin, dupa care scurgi si lasi sa se raceasca. Tai pieptul fiert in bucati. intr- un b
Fierbi pieptul de curcan in apa cu sare, piper boabe si foi de dafin, dupa care scurgi si lasi sa se raceasca. Tai pieptul fiert in bucati. intr- un bol asezi bucatele de curcan, adaugi telina data prin razatoare, cozile de telina taiate,
ceapa tocata, mararul, patrunjelul, uleiul de masline si putina sare. Daca gasesti, foloseste sare aromata; da un gust deosebit salatelor.
Optional, poti imbogati salata cu putina branza de capra.
Alte retete
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ardei umpluti
retete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii