Retete dietetice
Punem pieptul de pui la fiert, intr-o oala cu apa rece si putina sare. Cat fierbe acesta, curatam radacinoasele, le spalam si le punem la fiert in alta cratita. Taiam cubulete tot ce ai fiert, dar si castravetii murati si gogosarul, inclusiv albusurile de ou. Adaugam cubuletele de legume si carne intr-un vas adanc si condimentam dupa gust cu sare si piper. Galbenusurile le frecam cu putina sare, apoi adaugam mustarul, iaurtul si amestecam pana se incorporeaza ingredientele. La final, adaugam maioneza rezultata, in castronul in care ai lasat legumele si amestecam. Se decoreaza cu masline si frunzulite de patrunjel verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii