Fierbem pestele si racul congelat in apa sarata, ii strecuram si, in functie de marime, ii felieam. Fierbem mazarea curatata in apa sarata. Taiem ard
Fierbem pestele si racul congelat in apa sarata, ii strecuram si, in functie de marime, ii felieam.
Fierbem mazarea curatata in apa sarata. Taiem ardeiul curatat in felii mai groase si castravetele in rondele. Amestecam pestele, racul, scoicile strecurate, cu zarzavaturile pregatite, apoi le punem in castron captusit cu frunze de salata. Amestecam uleiul cu otet, vin miere, zeama de lamaie, mustar, usturoi pisat. Asezonam cu sare, piper si mararul taiat prospat apoi turnam peste salata.
Racim in gheata timp de o ora.
Alte retete salate recomandate
Salata greceasca
Salata legume
Salata de conopida
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii