Fierbem pestele si racul congelat in apa sarata, ii strecuram si, in functie de marime, ii felieam. Fierbem mazarea curatata in apa sarata. Taiem ard
Fierbem pestele si racul congelat in apa sarata, ii strecuram si, in functie de marime, ii felieam.
Fierbem mazarea curatata in apa sarata. Taiem ardeiul curatat in felii mai groase si castravetele in rondele. Amestecam pestele, racul, scoicile strecurate, cu zarzavaturile pregatite, apoi le punem in castron captusit cu frunze de salata. Amestecam uleiul cu otet, vin miere, zeama de lamaie, mustar, usturoi pisat. Asezonam cu sare, piper si mararul taiat prospat apoi turnam peste salata.
Racim in gheata timp de o ora.
Alte retete salate recomandate
Salata greceasca
Salata legume
Salata de conopida
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii