Se fierb fructele de mare in putina apa cu sare. Calamarul si caracatita se taie dupa gust, apoi se rastoarna in bol. Se adauga sosul de soia, se ame
Se fierb fructele de mare in putina apa cu sare. Calamarul si caracatita se taie dupa gust, apoi se rastoarna in bol. Se adauga sosul de soia, se amesteca si se lasa sa stea asa 20 de minute. Intre timp se fierbe orezul. Dupa ce orezul a fiert se lasa la racit. Separat se amesteca galbenusul cu mustarul si se adauga uleiul. Ceapa, tocata marunt se adauga peste fructele de mare. Se apun mugurii de bambus, castravetele, ardeiul, curatate si taiate cubulete in prealabil. Se amesteca totul usor si se adauga orezul, nucsoara, sare, piperul si se lasa la frigider.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Maioneza de post Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii